Hjem 2018-12-07T11:13:29+00:00
Loading...

VÅRE TJENESTER

Våre tjenester omhandler prosjekt utvikling og ledelse, konsulent tjenester, automasjon og elektriker installasjoner for land og offshore industri, samferdsel, infrastruktur, energi, bygninger og hjem. Vi tør påstå vi har den nødvendige kunnskap og erfaring for å kunne ta på oss enhver oppgave vi blir utfordret med.

LES MER

OM OSS

Vi er en glad gjeng ingeniører og faglærte elektrikere lokalisert midt i «Electric City Agder», med lang erfaring innen automasjon og elektriske systemer innen land- og offshore industri og private installasjoner. Vi har et sterkt fokus på HMS i alt vi gjør uansett oppgave og hvor vi er. G.T Automasjon og Elektroservice AS – vårt fortrinn ligger i vår kunnskap!

LES MER

VÅRE PRODUKTER

Vi legger prestisje i å levere høy kvalitet til rett pris. Sertifiserte installasjoner til bedrifter eller privat, PLS automasjon, trådløse systemer, AutoCad tegninger mm, med en kvalitet som sikrer lang levetid. Sammen med våre partnere leverer vi komplekse løsninger. Vi sørger for at dine forventninger blir innfridd.

LES MER

VIL DU VITE MER OM HVA VI GJØR?

Spør oss i dag

G.T Automasjon og Elektroservice AS

– startet i 2015 av en gjeng smarte hoder med forskjellig bakgrunn og erfaring – men alle med de rette papirene, og med en tanke om å starte og drive et solid selskap. Vi økte raskt i størrelse, og har per i dag flere pågående prosjekt for forskjellige industrier. Vi er mer enn litt klar for å ta på oss flere oppgaver, og hiver oss over enhver utfordring du eller din bedrift har til oss!

VÅRE ANSATTE

VÅRE PRODUKTER

Kort fortalt

Vi leverer en rekke produkter, som GPS-PLS grensesnitt for maskinstyring, Bluetooth trådløse systemer, ATEX trådløse net, ATEX pad / ATEX mobiltelefon, solcelle paneler og mere til. Vi vil presentere produktene våre med bilder og detaljert informasjon etterhvert som matriale blir klart. For nå, kontakt oss dersom du lurer på noe eller om du ønsker informasjon om hva vi har å tilby!

.

LA OSS JOBBE SAMMEN

Vi jobber som ett team, drevet av våre ansatte, styrket av våre partnere – alle mot samme mål og for å oppnå beste mulige løsningen for deg som kunde

FORESPØRSEL

Kontakt informasjon

Temseveien 2, 4885 GRIMSTAD

Phone: +47 908 74 832

Mobile: +47 908 74 832

Web: http://www.gtae.no

Kontakt Oss

Navn (*)

Epost (*)

Tittel (*)

Melding